WEDDING & COUPLESHOOT

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf die oog heeft voor de spontane momenten, emoties en de mooiste details van jullie dag? Dan zijn we vast een match! Neem op tijd contact met mij op om zeker te zijn van mijn beschikbaarheid. Omdat ik alle aandacht voor jullie bruiloft wil hebben fotografeer ik een maximaal bruiloften per jaar.

Prijs start vanaf 960,- voor 6 uur fotografie (ex reiskosten)

Inclusief:

 • Meerdere keren persoonlijk contact

 • Sneak preview binnen een week

 • Online gallery

 • Ruime selectie foto's in hoge resolutie op usb

Willen jullie meer informatie of weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Ik stuur graag mijn persoonlijke trouwbrochure toe met alle details en aanvullende informatie. Stuur mij een mail via sheena.schouwink@outlook.com Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

portret pakket

Voor personal branding zijn goede foto’s van jezelf als ondernemer erg belangrijk. Ik vind het ontzettend leuk om jou te fotograferen en ervoor te zorgen dat je er op je best op staat! Waar we shooten kan een toffe locatie zijn in een stad of juist ergens in de natuur. Dit gaat allemaal in overleg.

Kosten: 345,- (ex btw ex reiskosten)

Inclusief:

 • 2 uur shoot

 • Je ontvangt 30 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

SOCIAL CONTENT PAKKET

Heb jij een eigen bedrijf of werk je binnen een bedrijf en heeft de site of social media een boost nodig? Dan kunnen goede foto's een belangrijke stap zijn. Wanneer je aan de hand van foto's aan je klanten kunt laten zien wat je als bedrijf uitstraalt, zal dat zeker een goede indruk geven. 

Kosten: 389,- (ex btw ex reiskosten)

Inclusief:

 • Sfeer, actie & portretfoto's

 • 2 uur shoot

 • Je ontvangt 40 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

zwangerschap & newborn

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Het kleine wondertje dat groeit in jouw buik is wel het meest bijzondere wat er bestaat. Mocht je geïnteresseerd zijn in een zwangerschapsshoot, dan zoeken we samen naar een mooie locatie waar we de shoot kunnen laten plaatsvinden. Dit kan bij jullie thuis, maar ook ergens buiten. 


Tijdens de newbornshoot staat het kindje centraal. Ik doe niet aan gestylde shoots, niet teveel poespas dus. Ik leg de schattige details vast, zoals die kleine handjes en voetjes.
De shoot vindt plaats bij jullie thuis. Een vertrouwde omgeving voor jullie en de baby. Voor het geven van een zachte uitstraling maak ik alleen gebruik van natuurlicht. De newbornshoot kan het beste plaats vinden in de eerste maand na de geboorte, maar als jullie de shoot iets later willen inplannen kan dat natuurlijk ook!

Kosten: 189,- (incl btw, ex reiskosten)

*korting als je beide shoots in 1 keer boekt

Inclusief:

 • 1 uur shoot

 • Je ontvangt 30 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

INTERIEUR SHOOT / VASTGOED

Wil jij jouw interieur vast laten leggen, als document voor later of bijvoorbeeld voor de verkoop van je huis? Dit doe ik met alle liefde! 

Kosten: 465,- (voor een dagdeel van 3 uur) ex btw en reiskosten

Inclusief:​

 • Je ontvangt 30 bewerkte foto's in hoge resolutie & webresolutie via een persoonlijke online gallery waar je de foto's kunt downloaden

Alle shoots zijn exclusief reiskosten (0,35 cent per km) + eventuele toeslag van 49,- mocht de shoot plaatsvinden boven de 40 km vanaf 1033PE Amsterdam

 • Black Instagram Icon
 • LinkedIn Social Icon