top of page
Studiolinmaakt-72.jpg

HI! IT'S ME!

SHEENA

Hi, dit ben ik: Sheena. Fotograaf en content creator. Ik ben een duizendpoot maar vooral creatief! Ik ben iemand die constant in beeld denkt en kijkt, met of zonder camera! Ik raak geïnspireerd door lichtinval, kleurencombinaties, composities en nieuwe plekken. Fotograferen, ofwel het vertellen van verhalen in beeld, is echt wat ik het allerliefste doe!

 

'Als ondernemer zijn vrijheid en authenticiteit belangrijke waarden voor mij en als mens vind ik het belangrijk om ook echt een connectie te maken met diegene die voor mijn lens staat'

 

Ik ben een open, sociaal mens en leer nieuwe mensen graag kennen!

 

Na mijn Communicatie opleiding ben ik gaan werken in de televisiewereld. Als redacteur en regisseur heb voor verschillende programma's creatieve content bedacht en gemaakt.

Na 10 jaar als televisiemaker gewerkt te hebben (en na verschillende fotografie workshops, cursussen en een fotografie opleiding) ben ik sinds 2019 bezig als fulltime fotograaf.

Verder kan ik genieten van een lekkere kaasfondue, speciaalbiertjes, zomerse avonden in de stad, strandwandelingen en verre reizen! En ook dan gaat mijn camera mee natuurlijk!

 

Wat centraal staat in mijn fotografie zijn strakke, frisse beelden. Altijd met een editorial touch. Maar ook spontaniteit, pure emoties en liefde vind ik heel bijzonder om vast te leggen.

Met mijn fotografie creëer ik een herinnering die blijvend is en ik hoop dat nog heel lang te mogen blijven doen!

Wil jij meer weten over mijn fotografie? Stuur een berichtje

Interior photography (11).png
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page