About 

Hi! Ik ben Sheena Schouwink; fotograaf en televisiemaker. 

 

Sinds 2018 ben ik na het volgen van een fotografie opleiding volop aan het fotograferen. Sinds begin 2020 ben ik fulltime fotograaf! Het liefst zie ik mensen door mijn cameralens. Mijn stijl is fris, levendig, jong en toegankelijk. Zonlicht is een belangrijk element in mijn fotografie en ik raak geïnspireerd door nieuwe omgevingen, steden en kleurencombinaties.

Naast fotografie heb ik een achtergrond in het maken van televisieprogramma's. Sinds 2011 maak ik uiteenlopende televisieprogramma's voor zenders zoals RTL4, XITE, NET5, SBS6 en NPO2. Het denken in beeld en zelf beeld creëren is iets wat heel erg bij mij past en waar ik energie van krijg!

Ik ben een creatief, sociaal mens. En hou dan ook zeker van leuke feestjes, concerten en festivals! Reizen doe ik graag en er ook dan wordt er flink gefotografeerd natuurlijk. Als ondernemer zijn vrijheid en authenticiteit belangrijke kernwaarden voor mij. 'What you see is what you get'  Ik vind het fijn als ik open kan communiceren met klanten en de vrijheid krijg om samen met jou iets te creatiefs neer te zetten!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Interieur: ShotbySheena heeft zich gespecialiseerd in het maken van unieke interieurbeelden. Heb jij mooie beelden nodig om je interieurproject in een magazine te tonen of heb jij bijvoorbeeld een hotel of B&B? Check mijn aanbod.

Portret: Ik vind het ontzettend leuk om een mooi portret van jou te maken! Ook ligt het shooten van newborns en bolle zwangere buikjes helemaal in mijn straatje!

Social Content: Ben jij ondernemer en heb jij goede content voor je social media kanalen nodig? Ik maak graag mooie beelden voor je en denk mee hoe jij jouw juiste klant kunt aantrekken met passend beeld.

Lovestories: Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie nog een fotograaf om deze bijzondere dag vast te leggen? JAAAA wat een feestje vind ik dat om te doen! Check mijn Bruiloft pagina voor meer informatie. 

_APR8574_.jpg
Portret: Fotograaf Rianne Engel
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon