Social Media

Superleuk als je foto's van de shoot of bruiloft deelt via social media! Ik word altijd heel blij als ik zie dat er foto's gedeeld worden. Vergeet niet om mij te taggen of mijn naam bij het bericht te vermelden.

   

Het is niet toegestaan om filters te gebruiken of bewerkingen te doen bij mijn foto's. Er is veel expertise en energie gestoken in het bewerken van de foto's.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 kilometer vanaf mijn woning in Hoorn bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,23 p/km.

Woon je verder dan 100 km van Hoorn dan worden er extra reistijd kosten in rekening gebracht. (eenmalige toeslag van 49 euro)

Kledingadvies

De meest gestelde vraag; wat zou je adviseren op het gebied van kleding?  Rustige kleuren (aardetinten) komen altijd goed uit op de foto. Ik adviseer om geen kleding te dragen met drukke prints, met name wanneer je met een grote groep bent.

Rechten van foto's

Als je bij mij een shoot boekt dan kunnen de foto's worden gebruikt voor doeleinden zoals flyers, mijn website of social media. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt geef het mij dan van te voren aan. Als de foto's een verrassing zijn en ze pas na een bepaalde datum gepubliceerd mogen worden, laat het mij dan even weten

Algemene Voorwaarden

Op alle ShotbySheena shoots gelden algemene voorwaarden; lees ze hier vooral even door via deze pdf button.

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon