top of page
ShotbySheena BB Friesland (24)_websize.j
ShotbySheena_BB_Amsterdamborneokade (2)_
ShotbySheena_bb_Utrecht (7)_websize.jpg

Social Media

Superleuk als je foto's van de shoot of bruiloft deelt via social media! Ik word altijd heel blij als ik zie dat er foto's gedeeld worden. Vergeet niet om mij te taggen of mijn naam bij het bericht te vermelden.

   

Het is niet toegestaan om filters te gebruiken of bewerkingen te doen bij mijn foto's. Er is veel expertise en energie gestoken in het bewerken van de foto's.

Reiskosten

Binnen een straal van 10 kilometer vanaf mijn woning in Hoorn bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,34 p/km.

Kledingadvies

De meest gestelde vraag; wat zou je adviseren op het gebied van kleding?  Rustige kleuren (aardetinten) komen altijd goed uit op de foto. Ik adviseer om geen kleding te dragen met drukke prints, met name wanneer je met een grote groep bent.

Rechten van foto's

ShotbySheena_Wedding (289).jpg

Als je bij mij een shoot boekt dan kunnen de foto's worden gebruikt voor doeleinden zoals flyers, mijn website of social media. Wanneer je hier bezwaar tegen hebt geef het mij dan van te voren aan. Als de foto's een verrassing zijn en ze pas na een bepaalde datum gepubliceerd mogen worden, laat het mij dan even weten

GEBRUIKSLICENTIE

Boek je een zakelijke shoot? Dan krijg je een licentie van mij zodat je de foto's binnen je eigen organisatie kunt gebruiken, dit is bij de kosten van de shoot inbegrepen. 

Wil je de foto's breder in gaan zetten? Vraag naar meer informatie over gebruiklicenties. Voor offline druk en publicaties zijn namelijk andere voorwaarden van toepassing en dient een licentieovereenkomst te worden opgesteld.

Willen meerdere betrokken partijen gebruik maken van de foto's? Deze partijen kan ik op het factuur zetten, zo kunnen deze kosten gedeeld worden. 

Algemene Voorwaarden

Op alle ShotbySheena shoots gelden algemene voorwaarden; lees ze hier vooral even door via deze pdf button.

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page