Jullie gaan trouwen! 

Wat ontzettend leuk, gefeliciteerd! Staat de dag al gepland en zijn jullie nog op zoek naar een fotograaf? Wie weet ben ik de juiste voor jullie! Mijn naam is Sheena, fotografe met een grote passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Mijn stijl kan omschreven worden als ongedwongen, verhalend en altijd met een editorial touch. 

Zijn jullie een stel dat houdt van sfeervolle bruiloften op prachtig versierde locaties, buiten of binnen? Staat gezelligheid en laagdrempeligheid hoog bij jullie in het vaandel en houden jullie van spontane, frisse en strakke beelden? 

Jullie trouwdag is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Een dag die draait om jullie geluk en dat is wat ik wil vastleggen. Mijn doel is dat jullie bij het zien van de foto's de dag herbeleven en momenten zien die jullie zijn ontgaan.

Vanaf 2021 werk ik samen met fotograaf Rianne Engel, wij gaan samen bruiloften vastleggen! Wat een feestje om te doen! En wat fijn dat wij zowel de bruid als de bruidegom van begin tot eind met z'n tweeën kunnen fotograferen.

 

Willen jullie meer weten over onze fotografie en deze samenwerking? Stuur even een berichtje om onze brochure te ontvangen.

Portfolio Lovestories

  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon